Pirmųjų klasių gimnazistai šį antradienį  vyko į Ventspilio Vizium mokslo centrą, aplankė Nuotykių parką ir pasivaikščiojo po senamiestį. Tai jau antra gimnazistų kelionė per šiuos mokslo metus į Latviją. Pabendravę ir pailsėję būsimieji antrokai jau svajoja apie kitų metų išvykas.

Pirmokė gimnazistė Algida apklausė keletą savo klasės draugų, kaip jie vertina kelionę, tad dalijamės atsiliepimais.

Egle: 1. Kur apsilankėte? Mes apsilankėme muziejuje, prekybos centre pavalgėme, buvome nuotykių parke ir Ventspilio senamiestyje. 2. Kas labiausiai įsiminė? Man labiausiai įsiminė mokslo muziejus Vizium. 3. Kas patiko, ką keistumėte? Norėčiau, kad būtų buvę daugiau veiklos ir daugiau laisvo laiko. 4. Kokią vieną vietą ar veiklą labiausiai rekomenduotumėte kitiems? Labiausiai rekomenduočiau muziejų tiems, kuriuos domina technologijos.

Akvilė: 1. Kur apsilankėte? Mes apsilankėme Venspilyje. 2. Kas labiausiai įsiminė? Man labiausiai įsiminė mokslo muziejus Vizium 3. Kas patiko, ką keistumėte? Man patiko veiklos, bet galėjo būti ilgesnis laisvas laikas. 4. Kokią vieną vietą ar veiklą labiausiai rekomenduotumėte kitiems? Labiausiai rekomenduočiau kitiems nuotykių parką.

Urtė: 1. Kur apsilankėte? Buvome Vizium mokslo ir technologijų muziejuje, pramogų parke ir turėjome laisvo laiko mieste. 2. Kas labiausiai įsiminė? Labiausiai įsiminė kelionė autobusu. 3. Kas patiko, ką keistumėte? Man patiko pramogų parkas, keisčiau Vizium muziejų. Man ten nepatiko. 4. Kokią vieną vietą ar veiklą labiausiai rekomenduotumėte kitiems? Rekomenduočiau pamatyti Ventspilio senamiestį ir pramogų parką.